Kayıt

Soru sormak, soru yanıtlamak ve diğer kullanıcılarla iletişime geçmek için Bi Sorum Var platformuna kaydolun.

Giriş

Soru sormak, soru yanıtlamak ve diğer kullanıcılarla iletişime geçmek için BiSorumVar platformuna giriş yapın.

Parola Sıfırla

Parolanızı sıfırlamak için size gönderilen linke tıklayın. Lütfen e-postanızın gelen kutusu, spam, junk vb. klasörlerini kontrol ettiğinizden emin olun.


Lütfen bu soruyu neden şikayet ettiğinizi kısaca açıklayın.

Lütfen bu yanıtı neden şikayet ettiğinizi kısaca açıklayın.

Lütfen bu kullanıcıyı neden şikayet ettiğinizi kısaca açıklayın.

5 Maddede Supplement

5 Maddede Supplement

            Supplement

  1. Sporculara özel olarak hazırlanmış gıda takviyesi , sporcu besinleri olarak bilinen toz , kapsül , tablet veya  sıvı formda bulunan maddelerdir.
  2. Temel görevi vücudun onarımı ve gelişimi olan supplementler  basitçe kilo almak , kilo vermek , performans amacıyla kullanılır.
  3. En çok bilinen supplementler ; Protein tozu , aminoasitler (BCAA , EAA , Glutamin , Arjinin vb.) ,yağ asitleri (Omega 3 , Balık yağı ) yağ yakıcılar  , vitaminler , mineraller vb.
  4. Supplementler dozunda ve bilgi dahilinde kullanıldığı sürece zararlı ürünler değillerdir ; Supplementler işlenmiş besinleridir ne kadar iyi beslenirseniz beslenin diyetinizde bazı gıdalar ve gıdaların formları eksik kalmaktadır amaç bu eksikliklerin tamamlanmasıdır.
  5. Supplementler mucizevi ürünler değillerdir , ihtiyacımız olan ürünler izole edilerek kullanıma sunulduğu için bizlere kolaylık sağlar fakat inanılmaz sonuçlar yaratmazlar düzenli spor yapmadan , diyetinize uygun beslenmeden supplement kullanmak takım elbise giymeden papyon takmaya benzer.

*** Unutmayalım ki en iyi supplement düzenli antrenman yapmak ve iyi beslenmektir.

 

Yorum Yap

Yorum yapmak için oturum açmalısınız.