Kayıt

Soru sormak, soru yanıtlamak ve diğer kullanıcılarla iletişime geçmek için Bi Sorum Var platformuna kaydolun.

Giriş

Soru sormak, soru yanıtlamak ve diğer kullanıcılarla iletişime geçmek için BiSorumVar platformuna giriş yapın.

Parola Sıfırla

Parolanızı sıfırlamak için size gönderilen linke tıklayın. Lütfen e-postanızın gelen kutusu, spam, junk vb. klasörlerini kontrol ettiğinizden emin olun.


Lütfen bu soruyu neden şikayet ettiğinizi kısaca açıklayın.

Lütfen bu yanıtı neden şikayet ettiğinizi kısaca açıklayın.

Lütfen bu kullanıcıyı neden şikayet ettiğinizi kısaca açıklayın.

Resme başlama serüvenim

Resme başlama serüvenim

Aslında hiç böyle bı yeteneğim olacağını en azından böyle bi konuya  meyilli olduğumu düşünmemiştim. Ailemde güzel resim çizenler vardı abim, kız kardeşim gibi. Onları izlemek ile yetinirdim. Üzerine düşmedim pek fazla. Fakat ilgimi çeken ressamlar ve çizimler vardı. Salvador Dali, Frida , Van Gogh gibi  ressamların çizimleri beni hep cezbetti. Özelikle sürrealizm akımı ve  onunla ilgili yapılan soyut çizimler. Daha sonra bir gün kendimi en dipte hissettiğim bir zamanda, elime aldım kağıdı ve kalemi çizim yapmaya başladım. Ama profesyonel bir destek almadan. Hep bakara çizdim boyadım. Kalemlerim, boyalarım oldu. Defterler aldım. Yaptıklarımı çevremdeki arkadaşlarıma hediye ettim. En sonunda gerçekten o üstesinden gelemeyeceğim konuyu çokta güzel bir şekilde aştım. Ve baktım ki bende resim çizebiliyorum. Şu an kursa giriyorum. Kendimi daha da ileriye götürmek için. Bu olayların sonucunda  imkansızın olmadığını anladım.

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

Yorum yapmak için oturum açmalısınız.

1 Yorum

  1. insanın yeteneklerini tanıması, keşfetmesi çok güzel bir duygudur eminin. umarım ilerde çok çok iyi bir ressam olursun.